Showroom wordt Experience Center

Begin 2020 opent Daktent.be het eerste Daktent Experience Center. Het biedt een unieke kans om alle beschikbare modellen daktenten goed te vergelijken en het ligcomfort per daktent te ervaren.

“We zijn inmiddels uit onze huidige showroom gegroeid” benadrukt mede-eigenaar Marcel van der Manden. Hierdoor is besloten dat andere facetten van Daktent.be zullen worden ondergebracht in een ander pand, zodat het huidige pand volledig ingezet kan worden voor het tonen van daktenten en bijbehorende accessoires.

In het Daktent Experience Center worden permanent minimaal 30 verschillende typen daktenten getoond van verschillende merken in een aantrekkelijke atmosfeer. Ook wordt bij iedere daktent een video getoond welke o.a. uitleg geeft over het gebruik van de daktent en de beschikbare opties en prijzen. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een heerlijke kop koffie aangeboden en kunnen naar hartenlust alle daktenten betreden. Tevens lopen er diverse daktent-experts rond, zodat de juiste daktent bij de juiste situatie gevonden kan worden. Nederland heeft hiermee de primeur en Daktent.nl zal dit concept verder doorontwikkelen.

Focus op compact kamperen
De focus van de nieuwe aanpak ligt vooral op oplossingen voor compact kamperen. “We willen het mogelijk maken om alles te leveren waarmee de klant met een personenauto zonder aanhanger compleet onafhankelijk kan reizen”, legt Marcel van der Manden uit. Naast de grote range aan daktenten worden onder andere kookkisten, klein meubilair en luifels getoond. “Uiteraard vergeten we de wereldreiziger niet, we hebben een speciale 4×4 hoek ingericht zodat ook zij aan hun trekken komen”, vult medewerker Jisse Staring aan. Kortom; door de nieuwe opzet binnen het bedrijf is er een plek ontstaan waar klanten in een inspirerende omgeving terecht komen en waar een totaaloplossing geboden wordt om met eigen auto onvergetelijke roadtrips te gaan maken.

Feestelijke opening
Het Daktent Experience Center in Baarn opent op feestelijke wijze op zondag 2 februari (van 10.00 tot 16.00 uur). Bezoekers krijgen bij binnenkomst een kop koffie aangeboden van een professionele barista. Verdere activiteiten worden voorafgaand aan het evenement bekend gemaakt.

DAKTENT.BE
Oud-Eemnesserweg 5N
3741 MP Baarn – Nederland