Daktent op Defender

De Landrover Defender is de ultieme auto voor een daktent. De Defender hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak.

Op een Defender passen veel verschillende soorten daktenten. Daktenten welke opengeklapt worden met een maximale matrasbreedte van 220cm met of zonder ondertent, maar ook daktenten welke omhoog geklapt worden met een maximale breedte van 145cm zijn hiervoor geschikt.

Klapdaktent worden naar de zij-, achter- of voorkant van de auto uitgeklapt en steunen op het trappetje. Daktenten welke omhoog uitklappen hebben ook een trappetje, maar deze staat aan de zijkant van de daktent en dient niet als ondersteuning.

Onderstaand een overzicht van diverse mogelijkheden voor een daktent op een Defender.

Jazz daktent op een Defender

De Jazz daktent is de meer budget bewuste keuze van het merk Eezi-Awn, maar zonder dat er ingeleverd is op kwaliteit. Ook qua uitstraling is de Jazz een op en top Eezi-Awn product.

De Eezi-Awn Jazz daktent is geschikt om naar de achter-, voor- of zijkant van de Defender uit te klappen. Op deze Defender 90 staat een Jazz met een matrasbreedte van 140cm. Daktent.nl heeft de Jazz daktent in 3 maten, 120 cm, 140 cm en 180 cm matras.

Jimba Jimba op Defender

Het origineel. Lichtgewicht en aantrekkelijk design. Eenvoudig handmatig in- en uitklapbaar, het gepatenteerde frame is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en deze daktent weegt slechts 39 kg (Large +3kg). Tevens is er sinds 2017 de Jimba Jimba Automatic. Ook met dit innovatieve systeem is Sheepie de eerste op de Europesche markt. Met een simpele handeling ontvouwt de tent dmv 2 gasveren tot een geweldige slaapplaats bovenop de auto.

De lichte Jimba Jimba daktent zorgt voor minder topgewicht op de Defender.

Series 3 daktent op een Defender 130

De Eezi-Awn Series 3 daktent is een zeer ruime en kwalitatief hoogwaardige tent voor twee, drie of vier personen.

De Series 3 daktent is het voorbeeld en de inspiratiebron van veel daktenten welke vandaag de dag op de markt zijn. Kortom, deze daktent is de standaard waaraan andere daktenten worden gemeten. Met een kwart eeuw ervaring in de meest extreme omstandigheden in de natuur heeft Eezi Awn hun focus gelegd op de beste materialen voor extreme omstandigheden.

2 daktenten op Defender

De Defender 110 is uitermate geschikt om 2 daktenten op te zetten. Het moeten dan wel klapdaktenten zijn, zodat het ingeklapte pakket een klein dakoppervlakte in beslag neemt. Om e.e.a te bekijken of te bespreken bent u van harte welkom in Baarn bij daktent.nl.

Defender daktent foto’s

De Defender is uitermate geschikt om een daktent op te zetten. Hieronder een overzicht van door DAKTENT.BE geplaatste daktenten op de Landrover Defender.

Om e.e.a te bekijken of te bespreken bent u van harte welkom in onze toonzaal in Baarn – Nederland.