Daktent op Landrover Discovery

De Landrover Discovery is naast de Defender een ultieme auto voor een daktent. De Discovery hoort wat ons betreft standaard uitgerust te zijn met een slaapplek op het dak.

Op een Discovery passen veel verschillende soorten daktenten. Daktenten welke opengeklapt worden met een maximale matrasbreedte van 220cm met of zonder ondertent, maar ook daktenten welke omhoog geklapt worden met een maximale breedte van 145cm zijn hiervoor geschikt.

Klapdaktent worden naar de zij-, achter- of voorkant van de auto uitgeklapt en steunen op het trappetje. Daktenten welke omhoog uitklappen hebben ook een trappetje, maar deze staat aan de zijkant van de daktent en dient niet als ondersteuning.

Onderstaand een overzicht van diverse mogelijkheden voor een daktent op een Discovery.

Jazz daktent op een Discovery

De Jazz daktent is de meer budget bewuste keuze van het merk Eezi-Awn, maar zonder dat er ingeleverd is op kwaliteit. Ook qua uitstraling is de Jazz een op en top Eezi-Awn product.

De Eezi-Awn Jazz daktent is geschikt om naar de achter-, voor- of zijkant van de Discovery uit te klappen. Op deze Discovery 2 staat een Jazz met een matrasbreedte van 140cm. Daktent.nl heeft de Jazz daktent in 3 maten, 120 cm, 140 cm en 180 cm matras.

Landrover Discovery met Columbus daktent

Op de Discovery passen ook hardcover daktenten. Bijvoorbeeld de Columbus van Autohome. Deze daktent staat binnen enkele seconden dmv gasveren.

Daktent met ondertent op een Discovery

De Landrover Discovery is hoog genoeg voor een daktent met ondertent. Bijvoorbeeld de T-Top van Eezi-Awn

De Eezi-Awn T-Top daktent is geschikt om naar de achter-, voor- of zijkant van de Discovery uit te klappen. Op deze Discovery 2 staat een T-Top 1400 met een matrasbreedte van 140cm. Daktent.nl levert de T-Top Xklusiv daktent in 5 maten, 120 cm, 140 cm, 160 cm 180 cm en 220 cm matras.

Veel geschikte daktenten voor de Discovery

De Discovery is uitermate geschikt om een daktent op te zetten. Om e.e.a te bekijken of te bespreken ben je van harte welkom in Baarn bij daktent.nl.

Discovery daktent foto’s