La Hussarde TriUp daktent

De La Hussarde TriUp daktent van NaïtUp  is een compact model dat na openklappen plaats biedt aan maximaal 2 volwassenen en 1 kind. Aangezien de gesloten daktent 50cm korter is dan zijn drie familieleden (Dui, Tri en Quatro) is de TriUp ideaal voor een Pick-up bak. Slechts 2 dakdragers over de bak met een onderlinge afstand van 70 cm tot 125 cm zijn voldoende.

TENTDOEK
De Hussarde TriUp is in tegenstelling tot de Quatro en Duo verkrijgbaar in 1 soorten tentdoek, Polycotton: 230 g / m2.

Kleur van het doek: Safari (zand).

VOORZIENINGEN

  • Exclusief ventilatiesysteem aan het plafond: volledige opening van het modulaire plafond, met muskietennetvoering. Voorkomt condensatie volledig, zelfs bij regenachtig weer! De warmte van de zon (dankzij de donkere schaal) zorgt voor een ​​permanente luchtcirculatie in de tent.
  • Matras: hoog comfort, hoge dichtheid (40 kg / m3) en hoge veerkrachtdikte 5,5 cm, afneembare hoes door geïntegreerde ritssluiting (100% katoen). Inbegrepen in de standaard en de comfort versie. Niet inbegrepen bij de ‘basic’ versie, zodat u een eigen matras naar keuze kan aanschaffen
  • Montagerails: specifieke rails om zowel de klassieke en de Nufix remklauwbevestigingen te gebruiken. Deze bindingen glijden naar het punt waar de daktent en de dakdragers van de auto elkaar raken. De afstand tussen de voorste dakdrager en de achterste dakdrager kan dus variëren tussen de 70 cm en 125 cm.
  • Bevestigingsmiddelen: Exclusief NuFix-systeem van NaïtUp en gecertificeerde verkeersveiligheid (ISO 11 154). Snel, universeel en anti-diefstal. Voor bepaalde toepassingen is het mogelijk om ze te vervangen door het klassieke roestvrijstalen schroef-slotsysteem.
  • Ladder: aluminium, telescopisch met hoogteaanpassingen voor alle voertuigen, korte tredeafstand. Vergrendelbaar met sleutel (antidiefstal). Standaardversie is 2m (wat ruim voldoende is voor de hoogte van de pick-up).
  • Driehoekluifel: optie bij alle Quatro modellen.
  • Bagagenetjes
  • Anti-condenshoes: Om beddengoed in natte omstandigheden te beschermen.
  • Opslag: Rollerstandaard om de tent op de op te bergen en gemakkelijk te verplaatsen.

AFMETINGEN
Buitenafmetingen van de daktent, gesloten tent: 123 cm breed, 160 cm lang, 28 cm hoog (boven de dakdragers).
Binnenmaten open tent: max. Hoogte: 150 cm, max. breedte: 123 cm, maximale lengte: 160 cm. Slaapgedeelte: 220 x 160 cm. Matras 200 x 160.

GEWICHT
Maximaal toegestane gewicht in de tent in “slaap”-positie (open): 250 kg (= gewicht van personen)
Maximaal toegestaan ​​gewicht in de tent in “rijdende” positie (gesloten): 40 kg (= gewicht van de bagage achtergelaten in de tent), mits dakdragers het aankunnen.
Totaal leeggewicht: 68 kg

VEILIGHEID
De Hussarde- en NuFix-bindingen zijn ISO 11 154 goedgekeurd, de internationale standaard voor dakaccessoires voor voertuigen. Ze zijn onderworpen aan trillingsproeven, scheurproeven en een stadsongeval om deze certificering te behalen.

Maximale belasting in de open positie:
La Hussarde Quatrö is voor 2 volwassenen + 1 kind. De maximaal toegestane belasting in de tent (afgezien van het gewicht van de tent zelf) is 250 kg. Het dak en de dakdragers van het voertuig kunnen de hele tent + inzittenden ondersteunen zonder het dak te beschadigen.
Voor de veiligheid is het belangrijk om het maximale gewicht van de dakdragers te respecteren.

La Hussarde Quatro #daktent #rooftent #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

La Hussarde Tri-up voor pick up daktent

La Hussarde Tri-up

Beschikbaar in 2de helft 2019