iKamper daktent

De iKamper Skycamp (voorheen Sky4x) daktent is een innovatieve daktent welke een hardcover met het principe van een uitklaptent combineert, waardoor je een ruime hard cover daktent krijgt. iKamper zag in 2014 het levenslicht en wordt geproduceerd in Zuid-Korea. Het gewicht bedraagt 75kg, dit is inclusief matras en ladder, zodat deze door twee personen kan worden geïnstalleerd. Dankzij de universele montagebeugel is de iKamper Sky4x compatibel met de meeste dakdrager systemen.

iKamper is van oorsprong d.m.v. een Kickstarter project tot stand gekomen, de Skycamp komt nu voor het eerst ook in Europa op de markt. Daktent.nl had de primeur van deze daktent; op 22 november 2017 werd het eerste exemplaar in Nederland geleverd te Baarn.

Sinds 2019 is er een extra model bijgekomen, de X-Cover, deze daktent heeft als voordeel dat er 50kg aan bagage meegenomen kan worden bovenop de ingeklapte daktent. Tevens is er een upgrade gedaan op de Skycamp onder de naam Skycamp 2.0 (beschikbaar vanaf april 2019)

Ook is er sinds 2019 een upgrade op de Skycamp uitgevoerd, onderd e naam Skycamp 2.0. Bekijk hier de voornaamste wijzigingen.

iKamper daktent modellen

iKamper daktent logo

iKamper Skycamp foto’s

De iKamper daktent is in Nederland sinds maart 2018 te koop, Daktent.nl had in november 2017 de primeur voor de Benelux.

iKamper daktent Nederland cherokee
iKamper daktent Nederland cherokee
iKamper daktent
iKamper daktent 3
iKamper daktent gesloten
iKamper daktent kopen