James Baroud daktenten

Ruim 20 jaar geleden begon dit Portugese merk met de ontwikkeling van daktenten in eigen huis voor de 4×4 markt. James Baroud is vanaf de start al een pionier in de markt; men was immers niet volledig tevreden met hetgeen er toen op de markt aangeboden werd. Een voormalige chauffeur uit de Parijs-Dakar rally werd zelfs aangenomen om ieder James Baroud model uitvoerig te testen.

Het merk James Baroud staat voor innovatie en gebruiksgemak. James Baroud is tegenwoordig uitgegroeid tot een speler van formaat, naast Europa is de USA een belangrijke afzetmarkt voor James Baroud geworden. De fabriek staat echter nog steeds waar het allemaal begon, in Porto. Het tentdoek van een James Baroud daktent komt echter uit Nederland, dit wordt door TenCate gefabriceerd.

James Baroud is met name bekend om haar harde schaal daktenten. Uniek hierin is dat, tegen een meerprijs (en een langere levertijd), de klant zelf de kleur van de daktent schaal kan bepalen; er kan gekozen worden uit maar liefst 213 RAL kleuren.

James Baroud daktent modellen

James Baroud daktent

Vision daktent

Vrij recent is de Vision soft cover daktent aan het gamma toegevoegd. Eigenlijk was de James Baroud Vision daktent in enkele landen al langer op de markt, maar hier werd nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven; James Baroud zou immers James Baroud niet zijn, als ze hun product niet eerst door en door in de praktijk getest zouden hebben.

James Baroud Vision daktent foto’s

James Baroud Space foto’s

James Baroud daktent kopen