Daktent op Volvo V50/V70/XC70

Zowel een Volvo V50 als V70 zijn beiden zeer geschikt voor een daktent.

Op een V50 en V70 passen namelijk veel verschillende soorten daktenten. Daktenten welke opengeklapt worden 9zoals de Jazz hiernaast op de foto) met een maximale breedte van 160cm (V50) of 180cm (V70) of daktenten welke omhoog geklapt worden met een maximale breedte van 145cm.

Onderstaand een overzicht van diverse mogelijkheden voor een daktent op een Volvo.

Maggiolina daktent op een Volvo V70

De Maggiolina is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren (waaronder de populaire Black Storm editie). De daktent openen en sluiten gaat d.m.v. een solide slingermechanisme. Het toegepaste tentdoek (Dralon®) op de Maggiolina, is van een bijzonder goede kwaliteit en tevens heeft deze speciale stof ademende eigenschappen; een must voor dit specifieke model daktent.

Het gestroomlijnde geïsoleerde tentdak van de Maggiolina is voorzien van een uitgekiend ventilatiesysteem, welke verder bijdraagt aan een verhoging van het comfort. De meest geschikte Maggiolina voor de V50 is de small en voor de V70 een medium versie.

Jimba Jimba op Volvo V50 of 70

Het origineel. Lichtgewicht en aantrekkelijk design. Eenvoudig handmatig in- en uitklapbaar, het gepatenteerde frame is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en deze daktent weegt slechts 39 kg (Large +3kg). Tevens is er sinds 2017 de Jimba Jimba Automatic. Ook met dit innovatieve systeem is Sheepie de eerste op de Europesche markt. Met een simpele handeling ontvouwt de tent dmv 2 gasveren tot een geweldige slaapplaats bovenop de auto.

De lichte Jimba Jimba daktent is een ideale tent voor onder andere de Volvo V50 en V70.

Overland daktent op een Volvo V70

De Overland daktent van Autohome, het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Eenvoudig in- en uitklapbaar, een ‘wind-proof’ ontwerp en de verstelbare ladder met het ‘Automatic Ladder Security System’ zorgt ervoor dat deze daktent op iedere ondergrond stabiel staat.

Je kan de Overland daktent op de Volvo V50 of V70 zijwaarts op je dak plaatsen. Dat betekent dat de daktent naar de zijkant van de auto uitklapt.

Het tentdoek en de andere toegepaste materialen zijn van een zware kwaliteit. Het tentdoek van de entree kan in geopende positie ook dienst doen als luifel.

Series 3 daktent op een Volvo V70

De Eezi-Awn Series 3 daktent is een zeer ruime en kwalitatief hoogwaardige tent voor twee, drie of vier personen.

De Series 3 daktent is het voorbeeld en de inspiratiebron van veel daktenten welke vandaag de dag op de markt zijn. Kortom, deze daktent is de standaard waaraan andere daktenten worden gemeten. Met een kwart eeuw ervaring in de meest extreme omstandigheden in de natuur heeft Eezi Awn hun focus gelegd op de beste materialen voor extreme omstandigheden.

Air-Camping daktent op een Volvo

De Air-Camping daktent van Autohome, een daktent met een rijke historie, sinds 1959. Zelfs de gebruikte kleurstelling op de Air-Camping is een herinnering naar beroemde expedities uit het verleden.

Met een Air-Camping daktent voel je de magie en kwaliteit van ruim 50 jaar ervaring; zo wordt iedere road trip met de Volvo extra bijzonder. Het tentdoek en de andere toegepaste materialen zijn van een zware kwaliteit. Het tentdoek van de entree kan in geopende positie ook dienst doen als luifel.

Meer mogelijkheden voor de Volvo V50 en V70

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden van mogelijkheden voor de Volvo. Uiteraard zijn er meer tenten op de markt welke geschikt zijn. Je bent van harte welkom in Baarn om e.e.a te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daktent op Volvo V40/V50/V60/V70/XC70 foto’s