Zij- en ondertenten voor bij een daktent

Daktent.nl levert naast alles soorten daktenten ook de (losse) ondertenten. Een zijtent of ondertent is ideaal om extra leefruimte te creëren.

Niet op elke auto past een daktent met een ondertent. Het beste is om even de hoogte van de auto te meten. Is deze >170cm (grond tot bovenkant dakdragers), dan hebben we hiervoor een oplossing.

Volvo V70 DTBD 140CL daktent 170 ondertent

Is uw auto hoger dan 170cm (gemeten van de grond tot bovenkant dakdrager), dan is een ondertent mogelijk. Bijvoorbeeld de DTBD 140CL zoals getoond op de foto met 170cm ondertent.

Jimba JImba voortent Volvo

De zijtent van de Jimba Jimba is ideaal voor auto’s met een hoogte tussen de 170 en 220 cm. Het voordeel van deze tent is dat deze aan de bovenzijde van de daktent vastgemaakt wordt, waardoor er veel ruimte ontstaat, ook bij een lagere auto.

T-Top daktent met ondertent

Ook de T-Top van Eezi-Awn is een mooie daktent welke standaard geleverd wordt met ondertent. Deze ondertent bestaat uit 4 losse doeken welke aan elkaar geritst kunnen worden zodat er een complete ondertent ontstaat, maar ook zijn deze flappen los te gebruiken.